Lesmethode

Lesmethode:

De rijles ofwel lesmethode wordt aan elke leerling aangepast, want iedereen leert op zijn eigen manier. Deze lessen worden bijgehouden op een Leskaart en Instructie kaart, zodat de vorderingen goed zichtbaar zijn.

Bijzondere manoeuvres

De bijzondere manoeuvres worden bij deze lesmethode, vanaf de eerste les al meegenomen, zodat dit perfect aangeleerd wordt en geen problemen hoeven te vormen bij de TTT of op het examen. Vandaar een uitdagende lesmethode met uitmuntend resultaat.

Zelfstandige route rijden

Doormiddel van

  • navigatie opdracht (via Tom Tom bepaalde route rijden)
  • cluster opdracht (minimaal 3 en maximaal 5 opdrachten) zeg maar oude manier om de weg te vragen aan voorbijgangers.

TTT

TTT, staat voor Tussen Tijdse Toets

Dit is een aanrader om te doen, tijdens deze toets wordt het examen in grote lijnen nagebootst. De Toets geeft inzicht hoe jij erop dat moment voor staat qua je rijopleiding. Ben je wel gereed voor je examen. Hij sluit ook perfect aan, bij mijn lesmethode. Vandaar dat ik  2 leuke scherpe lespakketten  heb samengesteld. 1 van 30 lessen en 1 van 40 lessen,  incl. de TTT en een 1e B- examen.

Voordelen van de TTT zijn:

  • krijgt meer zelfvertrouwen op weg naar het examen
  • minder stress, want je bent er al eerder geweest
  • vrijstelling te behalen voor de bijzondere manoeuvres. deze kun je 1 keer meenemen naar het examen.(keren/halve draai/recht of bocht achteruit file of vak parkeren en eventueel hellingproef).
  • aangepaste tijd op examen doordat de bijzondere manoeuvres wegvallen.

voor de actuele prijzen, zie Lesprijs.

Nieuws